Spa kopen in Katwijk


Het kopen van een welness spa is een voor velen van u lang gekoesterde droom én terecht! Een eigen spa in uw achtertuin of terras verschaft u de luxe te genieten van het warme en bruisende water wanneer u dat wilt!
 

Dé Wellness specialist in de regio

Wanneer u in Katwijk woont en een spa wilt kopen is Coastline niet alleen de dichtbijzijnste wellness specialist in de regio maar ook leverancier van een uitgebreid assortiment tegen een goede prijs. Wellicht dat er in nabije omgeving nog andere bedrijven zijn die spa's leveren maar let op want goedkoop is vaak duurkoop! Kiezen voor ons betekent kiezen voor service, vanaf het moment dat u bij ons binnenstapt tot het moment dat u van de spa geniet. 
 

Een spa die 100% plezier garandeert!

Bij Coastline hechten we veel waarde u te leren kennen en te informeren naar u wensen en behoeften. Wij vertalen dit naar het juiste product dat afgestemd is op uw wensen zodat we er 100% zeker van zijn dat u er optimaal plezier van heeft. Spa's van kwaliteit die zich onderscheiden van de concurrentie door bijzonder goede isolatie, een laag energieverbruik en duurzame onderdelen. De modellen hebben tal van opties zoals het aantal lig- en zitplekken, hydro jets, watervallen, licht en zelfs muziek.
 

Spa kopen in Katwijk?

Woont u in Katwijk en bent u geïnteresseerd in het kopen van een spa? Kom langs in onze showroom, vraag een offerte aan of bel voor een afspraak! Wij hebben een uitgebreid assortiment spa's, sauna's e.d. en informeren u graag over de mogelijkheden. De koffie staat in ieder geval voor u klaar!