Caldera-Capitolo-jacuzzi-spa
Aktie van de maand!

De Capitolo spa (5 personen) van het A-merk Caldera is de jacuzzi van de maand. Nu met EXTRA voordeel! Van € 6500,- Nu voor € 5500,-

Korting op jaccuzi modellen in showroom

Occasion Caldera spa's vanaf € 2250,- 

Wij bieden u enkele gebruikte spa's uit voorraad aan. Afhankelijk van leeftijd en functionaliteit: 2p spa voor 2250,- en een 3p spa voor 4195,- incl. nieuwe cover., coverlifter en nieuwe filter.

Jacuzzi kopen in Noordwijkerhout


Het kopen van een jacuzzi of spa is een voor velen van u lang gekoesterde droom én terecht! Een eigen jacuzzi in uw achtertuin of terras verschaft u de luxe te genieten van het warme en bruisende water wanneer u dat wilt!
 

Dé Wellness specialist in de regio

Wanneer u in Noordwijkerhout woont en een jacuzzi wilt kopen is Coastline niet alleen de dichtbijzijnste wellness specialist in de regio maar ook leverancier van een uitgebreid assortiment tegen een goede prijs. Wellicht dat er in nabije omgeving nog andere bedrijven zijn die spa's leveren maar let op want goedkoop is vaak duurkoop! Kiezen voor ons betekent kiezen voor service, vanaf het moment dat u bij ons binnenstapt tot het moment dat u van de jacuzzi geniet. 
Jacuzzi-kopen Spa kopen Hottub kopen

Een jacuzzi die 100% plezier garandeert!

Bij Coastline hechten we veel waarde u te leren kennen en te informeren naar u wensen en behoeften. Wij vertalen dit naar het juiste product dat afgestemd is op uw wensen zodat we er 100% zeker van zijn dat u er optimaal plezier van heeft. Jacuzzi's (spa's) van kwaliteit die zich onderscheiden van de concurrentie door bijzonder goede isolatie, een laag energieverbruik en duurzame onderdelen. De modellen hebben tal van opties zoals het aantal lig- en zitplekken, hydro jets, watervallen, licht en zelfs muziek.
 

Jacuzzi kopen in Noordwijkerhout?

Woont u in Noordwijkerhout en bent u geïnteresseerd in het kopen van een jacuzzi? Kom langs in onze showroom, vraag een offerte aan of bel voor een afspraak! Wij hebben een uitgebreid assortiment jacuzzi's, sauna's e.d. en informeren u graag over de mogelijkheden. De koffie staat in ieder  geval voor u  klaar!