Spa specialist in Zuid-Holland

Coastlinehottubs.nl is de spa en hottub specialist van de randstad en gevestigd in Voorhout, Zuid-Holland. Coastlinehottubs is een onderdeel van Coastline wellness. Vanuit onze centrale ligging in de randstad zijn wij direct bereikbaar voor onze klanten in de regio en leveren wij ook support bij u op locatie. 

Een stukje historie ..
De eerste wellness activiteiten van Coastline dateren uit 2003 maar namen een enorme vlucht nadat in 2004 het distributeurschap werd verkregen van de Mistral hottubs. In de jaren die erop volgden heeft Coastline, als gevolg van de steeds sterker wordende vraag, haar assortiment stap voor stap uitgebreid. Inmiddels is Coastline leverancier van wellness producten in de breedste zin van het woord en worden wij, mede door onze enthousiaste klanten, een begrip in de randstad.

Coastline, vandaag ..
U kunt bij ons niet alleen terecht voor een spa of hottub, maar ook voor een sauna. Daarnaast levert Coastline ook aanverwante producten zoals wellness accessoires en zelfs kunstgras. In onze showroom en showtuin hebben wij voor u een uitgebreide collectie wellness producten staan en voorzien wij u graag van informatie en advies. Natuurlijk onder het genot van een kopje koffie!

Coastline, onbezorgd genieten!
Coastline wellness staat voor kwaliteit, service en jarenlang onbezorgd genieten! Vanaf het moment dat u bij ons binnenloopt tot het moment dat u gebruik maakt van uw spa of sauna kunt u op ons terugvallen met uw vragen en/of wensen. Coastline staat voor haar klanten, u hoeft alleen maar te genieten!


Coastline-wie-zijn-wij

John & Jacqueline Warmerdam
Coastline Wellness