Jacuzzi onderhoud met aquafinesse

December AKTIE!

Voor onze vaste klanten! In december is onze showroom nog geopend op di-vr van 12.00-17.00 en op za van 10.00-14.00.
Komt u langs dan ontvangt u bij aankoop van 1 pak Aquafinesse ieder 2e pak 50% korting!

Korting op jaccuzi modellen in showroom

Occasion Caldera spa's vanaf € 2250,- 

Wij bieden u enkele gebruikte spa's uit voorraad aan. Afhankelijk van leeftijd en functionaliteit: 2p spa voor 2250,- en een 3p spa voor 4195,- incl. nieuwe cover., coverlifter en nieuwe filter.

Jacuzzi specialist in Zuid-Holland

Coastlinehottubs.nl is de jacuzzi en hottub specialist van de randstad en gevestigd in Voorhout, Zuid-Holland. Coastlinehottubs is een onderdeel van Coastline wellness. Vanuit onze centrale ligging in de randstad zijn wij direct bereikbaar voor onze klanten in de regio en leveren wij ook support bij u op locatie. 

Een stukje historie ..
De eerste wellness activiteiten van Coastline dateren uit 2003 maar namen een enorme vlucht nadat in 2004 het distributeurschap werd verkregen van de Mistral hottubs. In de jaren die erop volgden heeft Coastline, als gevolg van de steeds sterker wordende vraag, haar assortiment stap voor stap uitgebreid. Inmiddels is Coastline leverancier van wellness produkten in de breedste zin van het woord en worden wij, mede door onze enthousiaste klanten, een begrip in de randstad.

Coastline, vandaag ..
U kunt bij ons niet alleen terecht voor een hottub, spa of jacuzzi maar ook voor een sauna. Daarnaast levert Coastline ook aanverwante produkten zoals wellness accessoires en zelfs kunstgras. In onze showroom en showtuin hebben wij voor u een uitgebreide collectie wellness produkten staan en voorzien wij u graag van informatie en advies. Natuurlijk onder het genot van een kopje koffie!

Coastline, onbezorgd genieten!
Coastline wellness staat voor kwaliteit, service en jarenlang onbezorgd genieten! Dit doen wij met ons team van zeven professionals. Vanaf het moment dat u bij ons binnenloopt tot het moment dat u gebruik maakt van uw jacuzzi of sauna kunt u op ons terugvallen met uw vragen en/of wensen. Coastline staat voor haar klanten, u hoeft alleen maar te genieten!


Coastline-wie-zijn-wij

John & Jacqueline Warmerdam
Coastline Wellness