Spa´s vindt u ook op de Leidato!

Wanneer u op zoek bent naar inspiratie, nieuwe ideeën of gewoon lekker een dagje uit wilt komt u komend weekend aan uw trekken. Zaterdag en zondag 29 en 30 maart a.s. bent u van harte welkom op de Leidato.

De beurs stond vroeger bekend onder de naam de huishoudbeurs en is door een aantal enthousiaste ondernemers nieuw leven ingeblazen en subtiel getransformeerd tot een leven- en lifestyle beurs.De beurs is gebouwd rondom een zestal thema’s en heeft voor ieder wat wils. Er zijn modeshows, sportdemonstraties, culinaire festiviteiten en natuurlijk blijft u op de hoogte van de nieuwste producten en trends op het gebied van lifestyle, mode, home & living, food en wellness.

De jacuzzi en sauna vindt u natuurlijk ook op de Leidato

Coastline, de wellness leverancier van de regio,  mag hier natuurlijk niet ontbreken en neemt o.a. de Capitolo en Martinique spa modellen mee alsmede een infrarood sauna (sauna model Intens) en huurspa. Het huren van een spa heeft het laatste jaar een vlucht genomen en wordt vaak aangevraagd voor feestjes of evenementen.

Wij kijken er in ieder geval naar uit u te ontmoeten op de Leidato aankomend weekend en mocht u geen ruimte hebben in uw agenda weet dan dat de koffie altijd klaar staat in onze showroom!

De Leidato is te vinden in de Hangaar 2 op Vliegveld Valkenburg.
Openingstijden zijn als volgt:
Zaterdag 10.00– 21.00 uur
Zondag 11.00 – 17.00 uur

« Terug naar het overzicht