Showroom

Wij kijken er naar uit u in onze showroom te ontmoeten. Hier etaleren wij een uitgebreide collectie spa's en kunt u de diverse modellen van dichtbij ervaren. Om de beleving nog directer te maken bestaat er ook de mogelijkheid tot het nemen van een proefbad (privé), hiervoor dient u echter even contact met ons op te nemen.

Coastline showroom aankomst Coastline showroom parkeren Coastline showroom binnen
Advies op maat
Het spreekt voor zich dat wij in onze showroom u graag voorzien van advies op maat, waarbij wij aan de hand van uw individuele situatie en wensen de diverse mogelijkheden voor u in kaart brengen. Hiervoor adviseren wij eveneens een afspraak te maken, zodat u verzekerd bent van persoonlijk advies. Een dergelijk adviesgesprek duurt circa een tot anderhalf uur en u kunt hiervoor een afspraak maken via 0252-234588.

Openingstijden showroom
Onze openingstijden zien er als volgt uit:

Maandag                                    Gesloten
Dinsdag                                      Gesloten
Woensdag                                  Gesloten
Donderdag                                 Gesloten
Vrijdag                                        10.00 - 17.00 (gesloten op 30 juli & 6 augustus)
Zaterdag                                     10.00 - 14.00 
Zondag                                       Gesloten

Voor een bezoek buiten deze openingstijden, dus ook op de dagen waarop wij gesloten zijn, kunt u uiteraard een persoonlijke afspraak met ons maken. Hiervoor kunt u de volgende nummers bellen:
0252-23 45 88
06-53 598 194

Onze webshop is 24/7 bereikbaar. U kunt u bestelling ook via de mail doorgeven. Wij brengen iedere bestelling boven de € 75,- binnen 24 uur persoonlijk kosteloos bij u thuis binnen een straal van 20 km!

Het Coastline Team.