Recensies

Met gepaste trots delen wij hieronder graag enkele reacties die wij van onze klanten ontvingen. Wij hopen dat u er net zo enthousiast over wordt als onze klanten!

 • Carlo (Juli 2021)

  Alweer 10 jaar geleden kocht ik mijn spa bij je. Niet wetende dat ik hem elke dag zou gaan gebruiken. Wat heb ik er ongelofelijk veel plezier en ontspanning uit gehaald.
  Of het nou ’s morgens 5.00 in de ochtend was voordat ik naar mijn werk ging, of juist uit mijn werk of gewoon ’s avond heerlijk nog even dompelen. Ik kon er geen genoeg van krijgen. Hij staat ook op een heerlijke plek, uit de wind, in de open lucht zodat je er pas echt optimaal van kunt genieten. Ook de rest van het gezin en vrienden hebben er volop van genoten.
   
  Momenteel ben ik verhuisd en kan ik niet wachten tot je mijn nieuwe aanwinst over een paar weken komt plaatsen en ik weer ouderwets kan genieten.
   
  Bedankt voor de goede zorgen en hopelijk tot snel!

 • Karin Vriezema (februari 2021)

  De jacuzzi hebben we nu al bijna drie jaar en is een van de beste aankopen geweest! Wat is een jacuzzi  toch geweldig  voor de gezondheid, ontspanning, rust en vooral intens genieten voor de mens.

  De goede uitleg van uw bedrijf en bij een vraag even mogen, dus prima service, maakt dat we nog steeds enthousiast en blij zijn met de Caldera jacuzzi! Dus wie twijfelt over de aanschaf geven wij de tip om deze twijfel het voordeel van de twijfel te geven. De aanschaf is even een bedrag, maar het onderhoud en de kosten zijn minder dan bijvoorbeeld elke week twee pakje sigaretten of andere dingen.  Nogmaals  als het kan verwen u zelf met een jacuzzi van Coastline uit Noordwijkerhout 
   

 • Fam. Rijbroek (sept. 2018)

  Wij hebben bij Coastline de Caldera Aventine gekocht. In 1e instantie ging ik kijken voor de low-budget Fantasy-spa, maar na de heldere en eerlijke adviezen van Coastline was het voor mij duidelijk dat ik toch voor meer kwaliteit en duurzaamheid wilde gaan. Dankzij de uitstekende service van Coastline werd de jacuzzi snel en goed bezorgd en geïnstalleerd. We hebben hem nog geen week staan, maar zijn er nu al dolenthousiast over. We zijn er allemaal al een paar keer in geweest. En wat is het genieten! Heel makkelijk in gebruik, ligt enorm comfortabel en er is voor ieder persoon wel een favoriete stand in te stellen. Deze Aventine is voor 2-personen en dat was een bewuste keuze omdat we er straks in de praktijk vrijwel altijd alleen of met z'n tweeën in zitten. Maar zelf met 3 personen zou je er heerlijk in kunnen ontspannen. Voor ons is dit sowieso een uitkomst, omdat we geen bad in de badkamer hebben. Wat een belevenis: dat warme water en dan gewoon om je heen kijken in je eigen tuin. Pure ontspanning!

 • Arie en Coriena Vooijs (mei 2018)

  We hebben in februari een jacuzzi gekocht bij Coastline. Hiervan genieten we bijna dagelijks. Het is echt een heerlijke jacuzzi en we bevelen deze ook echt aan!! Zo genieten en eenvoudig in gebruik en in onderhoud! Absoluut geen spijt van onze aankoop!

 • Fam. Griekspoor (juli 2017)

  John Warmerdam van Coastline heeft ons hartelijk ontvangen in de showroom. Zijn advies bij de aanschaf was zeer duidelijk. Ook de instructies bij de voorbereidingen voor het plaatsen zijn goed doorgesproken. De plaatsing zelf is prima gegaan. 

  De werking van de jacuzzi is eenvoudig, en de uitleg was duidelijk. De verschillende onderhoudsopties zijn erg handig. Het is een mooie, degelijke jacuzzi. Wij gaan er lekker van genieten!

 • Mark en Desiree Gravekamp (mei 2016)

  “Wij hebben onze Caldera spa nu 7 jaar. Nu we onze spa willen we gaan verplaatsen hebben we er voor het eerst een monteur van Coastline bij geroepen. Hij wist niet eens meer de weg!
  We hebben echt een goede keus gemaakt om voor het merk Caldera te kiezen en onze spa wekelijks te behandelen met Aquafinesse. Coastline Wellness heeft duidelijk haar beloften waargemaakt!”

 • Jan de Vos (januari 2016)

  Waarom een spa? Een spa is op ieder moment gereed voor direct gebruik voor slechts een paar euro per dag. Top ontspanning zonder gedoe.

  Onze beleving? 's Ochtends, 's midddags, 's avonds of 's nachts, binnen 5 minuten zitten we in de spa en genieten. Cover omhoog, muziekje aan en chillen maar. Er is goed nagedacht door de Caldera ontwerpers over de verdeling van de jets en de vormgeving van de zit/ligplaatsen. We zetten na ongeveer 15-20 minuten de massage jets uit en kletsen nog even gezellig door. De verlichting 's avonds creëert een groter effect dat wij verwacht hadden. De verschillende kleuren en de mogelijkheid om te dimmen gebruiken we om de kleuren aan de gelegenheid aan te passen. Onze kinderen bedienen de spa zelf en springen na schooltijd geregeld in de spa, weer of geen weer..

  Installatie van een spa is een project op zichzelf en vereist vakmanschap en ervaring. Firma Coastline verzorgde de plaatsing en verliep daardoor perfect volgens plan. Om de spa 50 cm te verzinken in het terras is er gelukkig een kunststof maatwerkbak verkrijgbaar bij Coastline. Onderhoud is kinderspel omdat Coastline precies uitrekend wat voor jouw type spa de juiste onderhoudsformule is qua frequentie, hoeveel hoeveelheid reinigingsmiddel etc. Na ieder gebruik een schepje chloor-granulaat in het filter en de cover sluiten. Eens per week een bekertje Aquafinesse ten behoeve van het meterslange leidingennetwerk, de pompen en jets in de spa. Het filter spoelen we wekelijks schoon met de tuinslang. Al met al ongeveer 5 minuten werk.

 • Truus Noppe (augustus 2015)

  Dit is onze nieuwe aanwinst sinds deze zomer! We hebben er de hele zomer regelmatig van genoten. Vooral met een goed boek, in het zonnetje in de jacuzzi is favoriet! Coastline heeft de jacuzzi en buitendouche zorgvuldig en helemaal naar wens geplaatst en de afwerking heb ikzelf gedaan. We zijn erg tevreden! Truus Noppe

 • Lisette de Klerk (oktober 2015)

  Wij hebben sinds februari 2014 de Aventine spa ( 2 pers) op ons dakterras staan. Vanaf begin tot het einde heeft Coastline ons super service gegeven. Advies over beschutting , de best plek om het te zetten, en hoe het beste te legen en te vullen, nachtstand, overal wisten ze antwoord op. Helaas hadden wij een klagende buurman ( hoorde de brom van onze spa) en Coastline is blijven terugkomen tot het helemaal netjes was opgelost. En nu is het alleen nog genieten ! Wij maken er veel gebruik van , na het sporten , gezellig met vriendinnen, lekker met je E-reader, of om gewoon even lekker samen bij te kletsen. Super !

 • Miranda en Yvonne (juni 2015)

  Sinds maart 2012 genieten wij van onze jacuzzi. Bijna dagelijks laten we ons verwennen door de warmte, de bubbels en de massagestralen. Dachten we eerst nog dat het best koud zou zijn er weer uit te stappen na gebruik, zijn we blij verrast met het sauna effect en dampen we graag nog even uit in de tuin. We overwegen zelfs dit jaar niet op vakantie te gaan omdat we nu ons eigen resort hebben. Een echte aanrader!!! De service van Coastline is perfect. Deskundige en behulpzame mensen.

 • Sylvia (april 2015)

  We waren aan het nadenken over een zwembad in onze tuin en zijn toen bij Coastline gaan informeren. Daar al pratend kwamen we tot de conclusie dat een jacuzzi misschien wel een beter idee was. Dat was het inderdaad, we hebben nog nooit zoveel waterplezier gehad als met onze spa!! De hele winter hebben we genoten van de jacuzzi, inclusief de kleinkinderen! Het eerste wat ze roepen als ze hier aankomen is, .. mogen we in de jacuzzi? Onze jongste begint zich bij het binnen komen al in de gang uit te kleden. Zelf zitten we er minstens 4 keer per week in. Het is zo’n geweldige buitenbeleving. Zeker de winterperiode als het donker is en je naar de sterren ligt te kijken!

 • Marco en Anouschka (maart 2015)

  De spa (jacuzzi) bevalt prima, hij was makkelijk te plaatsen en de uitleg van de gebruiksaanwijzing was ook super, we hebben het boekje niet hoeven lezen. Met bubbelende groet,

 • Ellen (februari 2015)

  Wij genieten werkelijk dagelijks van ons van rust moment en naast het genieten is het ook een mooi moment om de dag even rustig door te nemen. Conclusie is dat wij aan een ieder het woord verkondigen vooral deze geweldige zomer. Weinig onderhoud en veel genieten!

 • Cock Filippo (januari 2015)

  Hallo Coastline, De Spa is nu ruim een week in gebruik, wat een genot om in je eigen tuin bij nachtlicht of zelfs in de volle zon van het warme water te genieten. Zeker de combinatie met een tuindouche is fantastisch, heerlijk eerst even buiten douchen onder een warme straal en dan genieten van de massage plekken in het bad. Ook als je de spa verlaat is het heerlijk om nog af te douchen buiten. Het gevoel is te vergelijken met een 7 sterrenhotel , vakantie in je eigen tuin ! Je moet het ervaren hebben !

 • Ard & Maddy (november 2014)

  Sinds september 2011 hebben we een jacuzzi op ons dakterras geplaatst en zijn we enkele malen per week zeer tevreden gebruikers. Het feit dat de spa altijd gebruiksklaar is en je dus op het moment dat je zin hebt in een warm bad er direct in kunt stappen bevalt ons uitstekend. Uitermate tevreden zijn we ook met de door Coastline - Voorhout geleverde service, zowel bij de oplevering als de nazorg bij vragen of het gebruik (het is tenslotte onze eerste jacuzzi). Het onderhoud is minimaal en de grote schoonmaak, eens in de drie maanden, door Coastline bevalt ons prima. Zoals je zo vaak hoort is ook onze reactie "dat hadden we jaren eerder moeten doen, het is zalig" Wij kunnen iedereen een Coastline - Caldera Spa - jacuzzi aanbevelen, je creëert je eigen wellness center, waar je elke dag, als het je uitkomt, gebruik van kunt maken. Met vriendelijke groeten, Ard & Maddy