Puro Lifestyle event in de bollenstreek

Volgend weekend is het weer zover, het jaarlijkse lifestyle event van de Bollenstreek vindt plaats van 10 tot 12 november 2017 en wordt gehouden in Haven 4 in Lisse.
 

Wat is er te zien?

Het evenement bestaat uit een keur van aanbieders uit verschillende branches, waarbij luxe producten van top kwaliteit worden getoond in een heerlijke ambiance met hapjes en drankjes. Bent u op zoek naar inspiratie op het gebied van wonen, wellness, beauty, audio, gastronomie e.d. dan is dit het event om aanwezig te zijn.
 

Coastline op het Puro event

Coastline zal op het Puro Lifestyle event aanwezig zijn en de Caldera Tahitian Spa tonen. Een absolute top spa met tal van nieuwe features die de belevenis van het sprankelende warme water van een spa tot nog grotere hoogten brengt!

Entreekaarten

Kaarten voor dit event zijn op uitnodiging en beschikbaar bij de deelnemers. Puro biedt geïnteresseerden ook aan een kaart online te bestellen.
 
Klanten van Coastline hebben de entreekaart de afgelopen week ontvangen. Mocht u geen kaart hebben ontvangen en toch naar het event willen dan hebben wij nog een aantal kaarten beschikbaar. Kom even langs in onze showroom of bel even.
 

Waardebon + 2 onbreekbare champagneglazen

Alle Coastline klanten die het Puro Lifestyle event bezoeken ontvangen van ons een waardebon van € 20,-, vrij te besteden in onze showroom. Bijv. voor een doos Aquafinesse! Ook ontvangt u, zolang de voorraad strekt van ons 2 onbreekbare champagneglazen!

N.b. Afrekening in onze showroom gaarne contant.

« Terug naar het overzicht