Korting op jaccuzi modellen in showroom

Occasion jacuzzi's en spa's vanaf € 1350,- 

Wij bieden u enkele gebruikte spa's uit voorraad aan. Voor 2, 5 en 6 personen.
Zowel van ons A-merk Caldera als van de Fantasy Spa's. 

Unieke jacuzzi eindejaar aanbieding en we hebben er maar één!

Vandaag de dag zijn er verschillende jacuzzi’s en spa’s te koop. Kiezen wordt steeds moeilijker. Hoewel .. hoe beter je kijkt, hoe makkelijker de keuze eigenlijk wordt. Kies je voor stijl, comfort, luxe en functionaliteit dan hoef je niet verder te kijken dan de jacuzzi’s van Caldera.

Caldera heeft 3 productlijnen waarvan de Caldera Cantabria al meer dan 6 jaar het absolute topmodel is. Deze jacuzzi (spa) biedt plaats aan 8 personen, heeft 74 jets, 5 pompen en twee watervallen. Draadloze tv en het draadloze multisource geluid is optioneel.Deze spa herdefinieert de kracht van hydrotherapie voor het menselijk lichaam. In combinatie met het UltraMasseuse systeem en de specifieke UltraMassage zitpositie in de Catabria is het een stukje wellness waar je verslaafd aan raakt. De aanbieding
Om de eindejaar rally maar nieuw leven in te blazen ;-) biedt Coastline haar jacuzzi demo aan voor een wel héél speciale prijs: van € 18.995,- voor slechts € 13.995,- inclusief cover én plaatsing. Oh ja we hebben er maar één ..dus wie het eerst komt ..


 

« Terug naar het overzicht