Korting op jaccuzi modellen in showroom

Occasion jacuzzi's en spa's vanaf € 1350,- 

Wij bieden u enkele gebruikte spa's uit voorraad aan. Voor 2, 5 en 6 personen.
Zowel van ons A-merk Caldera als van de Fantasy Spa's. 

Jacuzzi SALE bij Tuincentrum de Mooij

Op 2e  pinksterdag is het meestal erg druk bij Tuincentrum de Mooij in Rijnsburg, één van de meest populaire tuincentra in de regio. Er is een compleet aanbod met alles voor huis, tuin en dier. Om dit aanbod nog completer te maken biedt Coastline de bezoekers alleen op deze 2e pinksterdag 2015 zeer aantrekkelijke kortingen op alle jacuzzi modellen.

Kortingen die kunnen oplopen tot wel 50 % !!!
Coastline jacuzzi sale bij tuincentrum De Mooij in Rijnsburg

Een echt unieke kans voor iedere wellness liefhebber die ooit gedroomd heeft over een jacuzzi in zijn of haar achtertuin. Wij ontvangen u uiteraard met een hapje en drankje en informeren u graag over de ins en outs van de verschillende modellen.

Wanneer u besluit een jacuzzi aan te schaffen ontvangt u naast de unieke kortingen ook nog een extra cadeaubon ter waarde van € 100,-- die u kunt besteden bij het tuincentrum De Mooij.

N.b.
Doordat het een echte SALE is bij het tuincentrum bent u niet in de gelegenheid een proefbad te nemen. Dit kan natuurlijk wel op afspraak bij ons in de Coastline showroom in Voorhout!

Tuincentrum de Mooij is op 25 mei (tweede pinksterdag) geopend van 11.00 – 17.00 uur. Voldoende parkeergelegenheid is aanwezig. Het adres is:

Tuincentrum de Mooij
Noordwijkerweg 36
2231 NL  Rijnsburg


 

« Terug naar het overzicht