Korting op jaccuzi modellen in showroom

Occasion jacuzzi's en spa's vanaf € 1350,- 

Wij bieden u enkele gebruikte spa's uit voorraad aan. Voor 2, 5 en 6 personen.
Zowel van ons A-merk Caldera als van de Fantasy Spa's. 

Een jacuzzi in de tuin plaatsen in woord en beeld

Het blijft voor vele wellness liefhebbers een wens, een eigen jacuzzi. Genieten van warm, bubbelend water om te relaxen na een zware werkdag. Wanneer die droom werkelijkheid wordt komen de praktische vragen. Welke spa wordt het, waar gaan we deze plaatsen, bij wie gaan we deze kopen etc. Relevante vragen want een goede jacuzzi kopen doe je niet voor één of twee jaar.

Bij Coastline hebben we de antwoorden op al uw vragen en adviseren we u graag. In dit artikel laten we zien hoe we een jacuzzi afleveren en plaatsen. In dit geval werd de Caldera Tahitian jacuzzi geplaatst in de tuin, een heerlijke plek voor een jacuzzi want hierbij geniet u van het warme water én van het buiten zijn. Het grote voordeel is dat uzelf warm blijft terwijl bijv. in de winter de tuin bedekt is met een dikke laag sneeuw. 

jacuzzi plaatsen in de tuin

de jacuzzi wordt van de vrachtwagen in de tuin geplaatst
 

Een jacuzzi in de tuin, wat is de beste plek?

Bij het plaatsen van de spa of jacuzzi is de plek natuurlijk het belangrijkste. Denk goed na over de toegankelijkheid, uw privacy en waar u zich uit- en aankleedt. Ook is het verstandig om de jacuzzi daar te plaatsen waar ook een beetje wind staat (maar geen tocht). Komt u er niet uit of twijfelt u? Geen nood, wij adviseren u graag.

De jacuzzi wordt netjes in de tuin geplaatst
 

Een goede bekisting zorgt ervoor dat u langer kunt genieten van uw spa.

Bij het plaatsen van de jacuzzi in uw tuin is het belangrijk dat u de grond op afstand houdt. Bij ons kunt u terecht voor een kunstststof grondbak. U kunt natuurlijk ook zelf een goede bekisting aanleggen.

jacuzzi in de tuin met houden vlonder eromheen
 

Maak de jacuzzi onderdeel van uw tuin

Het laten verzinken van de jacuzzi in de grond zorgt ervoor dat u de spa echt integreert in uw tuin. Bij veel klanten laten wij de jacuzzi voor de helft verzinken in de tuin waardoor deze minder opvallend zichtbaar is. Voordeel is verder dat u gemakkelijker in kunt stappen, wel zo fijn!

 

« Terug naar het overzicht