• Wat is het verschil tussen een spa en een Jacuzzi®?

  Een spa is een verwarmd bubbelbad wat veelal in de buitenlucht wordt gebruikt. Door gebruik te maken van lucht en waterstralen wordt een bubbelend effect gecreëerd. Het geeft de gebruiker(s) van de spa een ontspannen effect vandaar dat de term wellness vaak wordt gebruikt. Jacuzzi® is een merk dat soms ten onrechte wordt gebruikt als synoniem voor spa, bubbelbad of hottub. Ongeveer hetzelfde als dat we de term Maxi Cosi gebruiken om een autostoeltje aan te duiden. 

 • Wat kost mij een hottub of spa?

  U kunt bij ons reeds een keuze maken vanaf € 3.900. Energieverbruik ligt tussen de 0,50 en 1,00 euro per dag. Kosten voor wateronderhoudsmiddel liggen tussen 0,50 en 1,00 euro per dag. Het is dus zeer belangrijk dat u goed geinformeerd wordt om de juiste keuze te maken! Voor meer informatie zie onder de button "aanbieding" of mail naar info@coastlinehottubs.nl.

 • Hoe staat Caldera in de markt?

  Caldera is een Amerikaans topmerk wat reeds 30 jaar spa-baden fabriceert. Ook in Europa is Caldera in bijna alle landen vertegenwoordigt. Caldera onderscheidt zich in comfort, klasse, en laag energieverbruik. Caldera is met verschillende series in alle prijs klassen vertegenwoordigt. Uiteraard alle modellen met dezelfde kwaliteit en garantie.

 • Kan een hottub belastingtechnisch bij mijn woonhuis en tuin (box 1)?

  Ja, wanneer u een lening of hypotheek voor uw woning afsluit kunt u uw hottub meefinancieren. Dit valt dan in box 1 zodat de betaalde rente ook nog aftrekbaar is van uw inkomen en de belasting nog een deel meefinanciert!

 • Is er veel onderhoud?

  Nee, slechts 1 keer per week uw filter schoonspuiten en ons gepatenteerde watercaremiddel "Aquafinesse" toevoegen en uw water blijft glashelder en zacht voor uw huid.

 • Kan ik een onderhoudscontract tekenen?

  Ja, Coastline komt 4 keer per jaar bij u langs om de spa na te kijken, alles extra te reinigen en het water te verversen. U bent verzekerd van veilig en kristal helder water. Dus voor u geldt zeker: onbeperkt onbezorgd genieten

 • Wanneer en hoe moet ik mijn water verversen?

  Wij adviseren u 1 x per kwartaal uw water te verversen. Dit water kan gewoon in uw riool, sloot of tuin geloosd worden. Dit doet u door eenvoudig de aftrapkraan open te draaien.

 • Hoe kan ik energie sparen?

  Door de unieke "full-foam"-isolatie en 11cm dikke afdekking en energie zuinige pompen gebruikt u slechts €0,85 per etmaal voor een 4-persoons spa. Dit is t.o.v. sommige andere merken een besparing van 70 procent! (*prijsniveau 2009 ).

 • Wat te doen bij een storing of mankement?

  Wij als regiodealer kunnen u zeer snel voor u klaar en wanneer nodig snel bij u ter plaatse om het probleem bij u thuis op te lossen. Alle gangbare onderdelen hebben wij op voorraad, dus snelle service is gegarandeerd.

 • Hoe zit het met legionella?

  Door de geprogrammeerde pompen is er geen sprake van langdurig stilstaand water. Samen met ons gepatenteerde "Aquafinesse" watercaremiddel heeft u geen enkele zorg over de aanwezigheid van bacteriën of algen. Verder zijn al onze baden voorzien van gepatenteerd Microban acryl. Hierdoor bent u verzekerd dat zich niets aan de binnenkant kan hechten, zodat alle ongewenste bestanddelen direct in de filters verdwijnen en uw water zuiver en kristalhelder blijft.

 • Moet ik nog extra technische voorzieningen aanbrengen in mijn tuin?

  Door het biologisch afbreekbare watercaremiddel "Aquafinesse" hoeft u geen speciale afvoer te creëren. U kunt het afvoerwater gewoon in uw tuin laten lopen. Voor de electra heeft u een aparte groep nodig. Voor de grotere spa's adviseren wij een krachtstroom groep. Voor gedetailleerde informatie kunt u met ons contact opnemen.

 • Kan een hottub of spa ook op mijn dakterras?

  Ja, mits de draagkracht voldoende is (informeer bij uw aannemer of constructeur). Het totale gewicht varieert tussen 1250 kg en 2000 kg. Maar draagt over de gehele oppervlakte. Gemiddeld weegt een spa 400 kg./m2.
  Door de geluidsarme pompen is er geen overlast.

 • Kan ik mijn hottub ook laten verzinken?

  Ja, uw hottub kan half of geheel onder het maaiveld geplaatst worden. Op deze manier wordt uw hottub meer geïntegreerd in uw tuin en u zit wat lager wat weer meer privacy en luwte betekent. Voor deze vorm biedt Coastline u een passende kunststof grondbak aan. U dient wel boven het grondwaterpeil te blijven.