Korting op jaccuzi modellen in showroom

Occasion jacuzzi's en spa's vanaf € 1350,- 

Wij bieden u enkele gebruikte spa's uit voorraad aan. Voor 2, 5 en 6 personen.
Zowel van ons A-merk Caldera als van de Fantasy Spa's. 

Jacuzzi onderhoud

Een jacuzzi of hottub in de eigen tuin is voor velen een droom die uitkomt. Het wellness gevoel in optima forma! Het onderhouden van je heerlijke warme water is echter noodzakelijk. Wanneer je geniet van jouw moment van ontspanning is het namelijk wel prettig als het water niet alleen heerlijk warm is maar ook schoon. Hoe doe je dat nu?


 

Hoe houd je jouw jacuzzi in topconditie?

Bij het onderhouden van je jacuzzi dien je een paar regels in acht te nemen. Zorg je hiervoor dan is het niet zo spannend en hou je de kwaliteit van het water en de onderdelen van je spa in goede conditie. Zorg voor het volgende:
 
  • Ververs het water met enige regelmaat. Wij adviseren het water in je jacuzzi één keer in de drie maanden te vervangen. De pomp zorgt er weliswaar voor dat het spa water in beweging is maar na circa 3 maanden is toch wel de frisheid en energie uit het water. Voordat je het water ververst adviseren we je gebruik te maken van de Aquafinesse spa clean tabletten. Dit zorgt ervoor dat je leidingen extra worden gereinigd, wel zo fijn voordat het nieuwe water erin gaat.
  • Reinig je filter wekelijks.Het gebruik van een jacuzzi zorgt ervoor dat jouw vetten en oliën in het water en uiteindelijk in de filters van de jacuzzi terecht komen. Heel normaal natuurlijk. Om de waterbalans niet te verstoren en de kwaliteit van het water op niveau te houden raden we aan elke week de filters te reinigen. Gebruik een korte tuinslang en spuit de filters van boven naar beneden en vice versa goed af. Ook is het verstandig iedere maand je filters in een grote emmer water te zetten en Aquafinesse filterclean tabletten te gebruiken. Deze tabletten bruisen je filter 100% schoon.
  • Douche even voordat je gebruik maakt van je jacuzzi.Het gebruik van bodylotion, haarlak, gel, make up en andere huid verzorgingsproducten zijn van grote invloed op de waterbalans in de jacuzzi. Douche jezelf even af voordat je van je jacuzzi gebruik maakt. Het houdt je spa heerlijk schoon, voorkomen is beter dan genezen zullen we maar zeggen.
  • Spoel zwemkleding goed door voordat je ermee in de jacuzzi gaat.Zwemkleding bevat vaak nog wasmiddel en wasverzachters en ook deze producten zijn van invloed op de waterkwaliteit en balans. Indien je gebruik maakt van een zwembroek, badpak of bikini spoel deze dan even goed door. 
 

De oplossing voor je jacuzzi onderhoud

We hebben het al verklapt, Aquafinesse is hét product wat super effectief is voor adequaat jacuzzi onderhoud. In tegenstelling tot chloor, dat ervoor zorgt dat weekmakers in de kunststof onderdelen oplost en de kunststof onderdelen verhard waardoor ze kunnen afbreken, is aquafinesse een veel fijnere en zachtere oplossing. Het is goed voor mens en machine en zorgt ervoor dat je niet in de weer hoeft met PH+, PH- testers of test strips.
Aquafinesse

Wat zijn de kosten van jacuzzi onderhoud?

 De kosten van het jacuzzi onderhoud zijn afhankelijk van de inhoud van je bad. Hoe groter het bad, hoe meer water erin zit. De kosten liggen gemiddeld tussen de €150 en €300 per jaar. Aquafinesse is natuurlijk te koop in onze webshop in de categorie waterbehandeling.