Een spa in de tuin plaatsen in woord en beeld

Het blijft voor vele wellness liefhebbers een wens, een eigen wellness spa. Genieten van warm, bubbelend water om te relaxen na een zware werkdag. Wanneer die droom werkelijkheid wordt komen de praktische vragen. Welke spa wordt het, waar gaan we deze plaatsen, bij wie gaan we deze kopen etc. Relevante vragen want een goede spa kopen doe je niet voor één of twee jaar.

Bij Coastline hebben we de antwoorden op al uw vragen en adviseren we u graag. In dit artikel laten we zien hoe we een spa afleveren en plaatsen. In dit geval werd de Caldera Tahitian spa geplaatst in de tuin, een heerlijke plek voor een spa want hierbij geniet u van het warme water én van het buiten zijn. Het grote voordeel is dat uzelf warm blijft, terwijl bijvoorbeeld in de winter de tuin bedekt is met een dikke laag sneeuw. 

jacuzzi plaatsen in de tuin

de jacuzzi wordt van de vrachtwagen in de tuin geplaatst
 

Een spa in de tuin, wat is de beste plek?

Bij het plaatsen van de wellness spa is de plek natuurlijk het belangrijkste. Denk goed na over de toegankelijkheid, uw privacy en waar u zich uit- en aankleedt. Ook is het verstandig om de spa daar te plaatsen waar ook een beetje wind staat (maar geen tocht). Komt u er niet uit of twijfelt u? Geen nood, wij adviseren u graag.

De jacuzzi wordt netjes in de tuin geplaatst
 

Een goede bekisting zorgt ervoor dat u langer kunt genieten van uw spa.

Bij het plaatsen van de spa in uw tuin is het belangrijk dat u de grond op afstand houdt. Bij ons kunt u terecht voor een kunstststof grondbak. U kunt natuurlijk ook zelf een goede bekisting aanleggen.

jacuzzi in de tuin met houden vlonder eromheen
 

Maak de spa onderdeel van uw tuin

Het laten verzinken van de spa in de grond zorgt ervoor dat u de spa echt integreert in uw tuin. Bij veel klanten laten wij de spa voor de helft verzinken in de tuin waardoor deze minder opvallend zichtbaar is. Voordeel is verder dat u gemakkelijker in kunt stappen, wel zo fijn!

 

« Terug naar het overzicht