Coastline Wellness met spa’s aanwezig op WK Lifesaving in 2016 in Noordwijk

Het WK Lifesaving is een relatief nieuwe sport die is afgeleid van het echte reddingswerk zoals dat door de reddingsbrigades langs de kust wordt uitgevoerd. Reddingsbrigades trachten te voorkomen dat mensen verdrinken in het water en in het WK Lifesaving zie je verschillende onderdelen hiervan terug in de zgn. Ocean Events.
Worldchampionships Livesaving 2016

Wellness in het water

Voor de water- en wellness liefhebbers geeft Coastline Wellness ook acte de présence. Coastline is aanwezig op het evenement in Noordwijk en toont daar haar Fantasy spa’s. De spa´s voor een klein budget die plug en play werken en waarin je heerlijk kunt genieten.

Spa's bij het wk lifesaving 2016 in noordwijk

Waar en wanneer vindt het WK Lifesaving plaats?

Van 1 t/m 18 september vindt het Wereldkampioenschap Lifesaving 2016 plaats in Noordwijk in Eindhoven! Mede door de inspanningen van Reddingsbrigade Nederland is dit gelukt en de verwachtingen zijn hooggespannen! We hopen dat het weer meewerkt en het publiek in grote getallen het evenement zal bezoeken.
 

Garantie voor spektakel

Er zijn programma’s voor landenteams, clubteams en masters. Sinds 2014, toen het toernooi in Frankrijk werd gehouden, bezet Nederland de 6e positie op de wereldranglijst. Kan Nederland in eigen land de stap zetten naar de top 3? Dat is de grote vraag.
 
Met spectaculaire wedstrijdonderdelen zoals 100 meter Rescue Medley, Surf Race, Beachflags, Ocean Woman, Super Lifesaver, Beach Run, Board Rescue, en Line Throw.  Daarnaast is er ook een wedstrijd met razendsnelle reddingsboten, spektakel is dus gegarandeerd.

« Terug naar het overzicht