Coastline sponsor van Samenloop voor hoop

Coastline, de wellness spa leverancier uit Voorhout, steunt de KWF kankerbestrijding in haar strijd tegen kanker en neemt deel aan het unieke wandelevenement "Samenloop voor hoop".

Het evenement vindt plaats op 22 en 23 juni bij voetbalvereniging SJC in Noordwijk. De complete agenda is hier te vinden.

Samenloop voor hoop

Als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker wandelen meer dan 35 teams gedurende 24 uur onafgebroken om de strijd tegen de vreselijke ziekte levend te houden en iedereen te inspireren hier aandacht aan te geven. Teamleden die niet wandelen, kunnen samen met het publiek genieten van alle activiteiten, de kraampjes en optredens van lokale artiesten. Coastline neemt tijdens dit evenement deel met een team en sponsort de Samenloop voor hoop door het plaatsen van een mobiele hottub.

Iedereen kan gebruik maken van 30 minuten in de heerlijke spa voor het bedrag van 10 euro en dit bedrag komt geheel ten goede aan de KWF kankerbestrijding. Onder een parasol en met een glaasje in de hand kunnen zowel de lopers als de toeschouwers het goede doel steunen en het lichaam tegelijkertijd laten genieten van onvervalste wellness voor de spieren.

 

« Terug naar het overzicht