Bubbelende spa eindejaar aanbiedingen!!


Nu de winter in aantocht is en het kalenderjaar bijna ten einde is gaat Coastline bubbelend het jaar uit met vier prachtige spa eindejaar aanbiedingen. Sla nu uw slag en zit met kerst of op nieuwjaar buiten in uw heerlijk warme spa met een glas bubbels in uw hand.

Allereerst is er de Caldera Martinique. Deze spa uit de Paradise series is een 5 persoons spa met 34 hydromassage jets en bevat tevens een meerkleurig LED display. Een bestseller in ons hottub en spa assortiment en met 20% eindejaarskorting nu van € 9995,- nu slechts voor € 7499,- De prijs is ook nog inclusief cover.

De bestseller in ons hottub en spa assortiment, de Caldera Martinique
Uit de Vacanza series is er de Caldera Palatino, een 6 persoons spa ie u nu eveneens met 20% korting kunt aanschaffen voor € 6799,- (de normale prijs is € 8495,-). Deze bevat, net als de Martinique, het gepatenteerde SPA Frog waterverzorgingsysteem en het meerkleurige LED systeem. De tien AdaptFlo en 35 Eurjets zorgen voor een unieke wellness ervaring.

De Palatino is een echt kwaliteitsproduct.
De Marino spa uit de Vacanza series is in zijn segment een klasse apart. De befaamde Caldera isolatie zorgt voor lage energiekosten en de gebruikt materialen laten zien dat kwaliteit het uitgangspunt was bij de fabricage van dit product. De jacuzzi biedt plaats aan 6 personen en is nu verkrijgbaar van € 7495,- voor € 5995,-. Een korting van 20%, inclusief cover!

De Marino is onze hardloper van 2012, de prijs-kwaliteit is onklopbaar!

De laatste spa in ons serie eindejaarsaanbiedingen is de Caldera Aventine. Een spa specifiek ontwikkeld voor kleinere ruimten en uitermate geschikt om in een hoek te plaatsen. De spa biedt plaats aan twee personen en bevat 14 high-powered hydrojets voor een heerlijke wellness ervaring.Zoals bovenstaande spa´s is ook deze met 20% korting nu te koop voor € 3195,-

Voor wie weinig ruimte heeft en toch wil genieten de Caldera Aventine.

Alle bovenstaande prijzen in deze eindejaarsaanbieding zijn inclusief 21% btw maar excl. plaatsing en transportkosten.

« Terug naar het overzicht