Bubbelen tussen de bollenvelden

Heerlijk bubbelen en genieten van de schoonheid van de bollenvelden, een unieke gebeurtenis. Uniek omdat het niet eerder is bedacht of is uitgevoerd. Vier ondernemers uit Voorhout hebben de handen in één geslagen en het gewoon georganiseerd. 
 

Ontspannen en genieten in een spa

De bollenvelden staan er al prachtig bij en vol kleuren, de hyacinten en tulpen staan ook volop in bloei en zittend in warm bubbelend water is dit een werkelijke unieke ervaring. Terwijl u geniet van de lekkere spa kunt u tevens genieten van een hapje en drankje. Een genot voor alle zintuigen. Indien wenselijk kunt u het arrangement uitbreiden met een nostalgische solextour langs de Bollenvelden, een boogschietclinic en/of een heerlijke lunch of BBQ tussen de bloemen. Een activiteit die je voor altijd bij zal blijven!


 

Waar en wanneer?

Het evenement wordt gehouden van 16 t/m 20 april 2015 op het terrein van de Tulperij in Voorhout.
 

Huur de spa en neem contact op!

Have Fun Events biedt in samenwerking met Coastline,  De Tulperij en Van Vliet Catering de mogelijkheid om middenin in de bollenvelden de spa te huren. Zeer geschikt voor een romantische date, groepsuitje of bedrijfsuitje. Er zijn al arrangementen mogelijk vanaf 2 personen. 

Kijk voor meer informatie en/of reserveringen voor deze unieke belevenis in de Bollenstreek op www.havefunevents.nl  of neem contact op via info@havefunevents.nl of bel  085 4874400.

 

« Terug naar het overzicht