Aquafinesse voorjaarsaktie zorgt voor 100% schoon water in uw spa

De lente komt eraan en wij adviseren om uw spa te verversen, zodat u helemaal klaar bent om weer vol te genieten van de pure wellness ervaring van uw spa. Hiervoor hebben wij de Aquafinesse voorjaarsactie opgezet.

Met een Limited Edition van het beste onderhoudsproduct voor uw spa krijgt u in het pakket er een Spa Clean tablet bij. Deze tablet reinigt de spa, de leidingen, pompen, het verwarmingselement etc. Het  Aquafinesse pakket is in onze showroom af te halen voor slechts € 119,- incl. btw.
Aquafinesse voorjaarsaktie 2018
Het verversen van uw spa met deze tablet zorgt voor een complete reiniging. Het bewaakt bovendien de gezondheid van u en uw kinderen.
 

Wanneer kunt u de SPA tablet het beste gebruiken?

Wij adviseren het tablet te gebruiken vlak voordat u het water gaat verversen. Uw bad en leidingen worden grondig gereinigd waardoor na het  verversen van het water uw spa weer 100% bacterie vrij. Door Aquafinesse vervolgens frequent te blijven gebruiken houdt dit verder prima in stand. Uiteraard kunt u Coastline ook inschakelen deze werkzaamheden voor u uit handen te nemen.

Veel wensen u in ieder geval het heerlijke wellness gevoel toe!

Coastline Welness


 

« Terug naar het overzicht