Korting op jaccuzi modellen in showroom

Occasion jacuzzi's en spa's vanaf € 1350,- 

Wij bieden u enkele gebruikte spa's uit voorraad aan. Voor 2, 5 en 6 personen.
Zowel van ons A-merk Caldera als van de Fantasy Spa's. 

Nieuwe Atlas Nek Massage Systeem bijzonder goed ontvangen

Jacuzzi fabrikant Caldera heeft voor bijna al haar 2013 modellen van de Utopia Series produktlijn een nieuw element toegevoegd: het unieke Atlas ® nek massage systeem. Het is toegevoegd aan de Cantabria, Elation, Geneva en de Niagara jacuzzi’s, alleen de Tahitian  jacuzzi (spa) blijft het standaard kussen gebruiken.

Wat is het Atlas ® Nek Massage systeem?
Het Atlas systeem bestaat uit een nieuw ontwikkeld kussen dat zachter en comfortabeler is en daarnaast specifiek is afgestemd op het masseren van de nek en schouders via de nieuwe straalpijpen die ervoor zorgen dat de waterstraal direct naar de nek en schouders wordt geleid.
 
Atlas nek massag voor Utopia 2013 jacuzzi modellen Het nieuwe Atlas kussen in de jacuzzi is zachter en comfortabeler.  

Hoewel het Atlas nek massage systeem pas onlangs is geïntroduceerd in de Caldera Utopia series laat Caldera weten dat onderzoek laat zien dat het door de jacuzzi eigenaren bijzonder goed wordt gewaardeerd. Iets waar wij van Coastline natuurlijk enorm blij mee zijn.

Het is wederom een welkome aanvulling op ons assortiment gebaseerd op kwaliteit met als doel u als klant het gevoel te geven dat u met Coastline en Caldera “onbezorgd kan genieten” van uw eigen jacuzzi.

« Terug naar het overzicht